Poraďte se s profesionály: Po-Pá: 10:00 - 18:00 hod 604 169 665

Test farmářské pily Dolmar PS-420C

Vítěz testu v Německu ve své kategorii. Test farmářské benzínové řetězové pily s katalyzátorem Dolmar PS-420C.

Dolmar PS-420C je vítězem testu v Německu

Farmářská benzínová řetězová pila s katalyzátorem Dolmar PS-420C byla testovaná v nejznámějším testovacím institutu v Německu, Stiftung Warentest, a z výsledkem „Dobrý“ ve své kategorii zvítězila. Výsledek „Dobrý“ ve smyslu těchto renomovaných testů znamená, že se jedná o výrobek, který díky svým kvalitám bude na trhu jistě velmi úspěšný.

Z podrobného hodnocení vyplývá, že tato výkonná kompaktní řetězová pila Dolmar PS-420C si tento výsledek testu zasloužila díky prvotřídní kvalitě, robustní koncepci a technickým inovacím.

Pila Dolmar PS-420C se vyznačuje řadou technických vylepšení, které výrazně posunují standardy v této třídě řětězových pil. Pila je určená hlavně pro poloprofesionální použití při pracích kolem domu a zahrady.


řetězové pily Dolmar Kraus Sledujte naše internetové stránky a zjistíte které řetězové pily máme právě v akci.

Moderátor a herec Jan Kraus nás doporučuje!

Výborný výsledek testu v Německu - elektrická motorová pila ES-2135A Dolmar Řetězové pily (motorové pily) se používají při práci v lese, kácení, ořezávání, či vyřezávání. V testu také dobře dopadli benzínové pily Dolmar PS 420C .řetězové pily Dolmar

Řetězové pily Dolmar jsme doporučili i panu Janu Krausovi, který je spokojeně používá.

Pily Dolmar se řadí mezi nejstarší motorové pily na světě. Kvalitní motorové pily této značky pravidelně vyhrávají závody, podobné kvality jsou také pily Stihl. Jak si vybrat motorovou pilu. Nabízíme desítky pil, poradíme Vám tu pravou pro Vás. Motorové pily a štípače dřeva jsou stroje pro přípravu dřeva pro Vaše krbová kamna, či klasická kamna.

Kamenná prodejna v Praze

Žalanského 52/22, Praha 6 +420 604 169 665

Máme otevřeno
Po-Pá: 10:00-18hod
So-Ne: zavřeno

Ukázat na mapě

U nás můžete platit:
Zboží vám dopravíme: