Poraďte se s profesionály: Po-Pá: 10:00 - 18:00 hod 604 169 665

Zděř jednostěnná 150mm BERTRAMS

Kód NAMIR: 34551

Zboží již není dostupné

Omlouváme se, ale toto zboží již není dostupné v našem sortimentu. Prosíme zvolte jinou alternativu. Děkujeme.

Alternativní produkty

Popis produktu

Každá instalace krbu nebo kamen musí být opatřena účinným a těsným odvodem spalin. Trubky a kolena v tloušťce 2 mm jsou zárukou bezpečnosti a spolehlivosti. Odtahové potrubí určené k odvodu spalin z kamen a krbových vložek i další připojovací prvky, jako jsou přechodky, růžice, zděře nebo celé sety jsou vysoce kvalitní výrobky, vyrobené s velkou přesností a péčí. Jsou tedy moderními materiály pro odvod spalin z krbových kamen a krbových vložek.

Komponenty pro odvod spalin, nabízejí široký sortiment různých velikostí a provedení. Naše nabídka zahrnuje trubky, kolena, žebrované trubky, klapky, přechodky, růžice, zděře, ale také anti-kondenzační nástavce, spojky nebo Y a T kusy. Komponenty jsou pokryté žáruvzdorným nástřikem v černé barvě. Kolena jsou k dispozici v několika verzích - segmentové koleno 90°, koleno 45° nebo univerzální 4segmentové nastavitelné koleno. Na výběr jsou různé průměry jak kolen, tak trubek. Trubky se vyznačují různými délkami - např. trubka 25 cm, 50 cm nebo trubka 100 cm.

Ke stažení

    Tyto kamna jsou Zakázková Výroba

    Skladovost u produktu je pouze orientační, všechna kamna jsou vždy zadávána na výrobu (objednávku), orientační dobu výroby Vám sdělíme e-mailem či telefonicky po objednání a uhrazení vaší objednávky. Kamna jsou zakázková výroba, nikoli e-shopový skladový prodej.Kupující bere na vědomí, že jako „Zakázková výroba“ jsou označeny takové výrobky, které jsou vyráběny na zakázku.

    Parametry

    Barva:bez nástřiku
    Průměr:150 mm
    Tepelná odolnost:1000 °C
    Objednací číslo: FL-HSF01-116
    Výrobce: Zděře BERTRAMS | Vše od BERTRAMS
    Kategorie: Zděře
    Dostupnost: Dodání do měsíce

    Poradna

    Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. Buďte první.

    Vložit příspěvek

    Kamenná prodejna v Praze

    Žalanského 52/22, Praha 6 +420 604 169 665

    Máme otevřeno
    Po-Pá: 10:00-18hod
    So-Ne: zavřeno

    Ukázat na mapě

    U nás můžete platit:
    Zboží vám dopravíme: