Poraďte se s profesionály: Po-Pá: 10:00 - 18:00 hod 604 169 665

Rozmetadla Hobby Solo 421

Kód NAMIR: 1255

Zboží již není dostupné

Omlouváme se, ale toto zboží již není dostupné v našem sortimentu. Prosíme zvolte jinou alternativu. Děkujeme.

Alternativní produkty

Popis produktu

Rozmetadla Hobby Solo 421

Solo 421 je nesené manuální rozmetadlo granulátu Posypová sůl, absorbér oleje, čisticí prostředky, semena, hnojiva, granulované vápno, krmení ptactva a drůbeže, krmivo lesní zvěře, písek… Integrované míchadlo ovládané klikou zajišťuje rovnoměrné dávkování na otočný rozmetací disk. V nerovném terénu, kde nelze použít například pojízdné rozmetadlo,lze cíleně rozprášit až 9 kg granulovanch materiálů. Rozmetadlo se nosí zavěšené vpředu na individuálně nastavitelném popruhu. Velký otvor umožňuje snadné naplnění a kryt se závitem chrání obsluhu před nebezpečným prachem.

Přenosné rozmetadlo je ideální aplikátor granulovaných materiálů, např. hnojiv trávníku, chemických přípravků, ale i semen a krmiv. Stroj se nese na hrudi zavěšený na popruhu přes jedno rameno. Posypový materiál propadává ze zásobníku, který pojme až 9 kg.

Integrovaný mechanizmus zajišťuje rovnoměrné dávkování materiálu na klikou poháněný, rovnoměrně rotující talíř. V nerovném terénu, kde nelze použít například pojízdné rozmetadlo, můžete cíleně rozprášit až 9 kg granulovaného materiálu. Rozmetadlo se nosí zavěšené vpředu na nastavitelném popruhu. Velký plnicí otvor umožňuje snadné naplnění a víko se závitem chrání uživatele před škodlivým prachem.

Parametry

Hmotnost stroje: 2,5 kg
Objednací číslo: 4000121
Výrobce: Hobby rozmetadla a sypače Solo | Vše od Solo
Kategorie: Hobby rozmetadla a sypače
Dostupnost: Skladem v externím skladu

Poradna

Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. Buďte první.

Vložit příspěvek

Kamenná prodejna v Praze

Žalanského 52/22, Praha 6 +420 604 169 665

Máme otevřeno
Po-Pá: 10:00-18hod
So-Ne: zavřeno

Ukázat na mapě

U nás můžete platit:
Zboží vám dopravíme: