Poraďte se s profesionály: Po-Pá: 10:00 - 18:00 hod 604 169 665

ML 60 Swing stavebnicový systém EcoTech

Kód NAMIR: 16212

Zboží již není dostupné

Omlouváme se, ale toto zboží již není dostupné v našem sortimentu. Prosíme zvolte jinou alternativu. Děkujeme.

Alternativní produkty

Popis produktu

ML 60 Swing stavebnicový systém EcoTech

Sečení:

Stavebnicový sytém ML 60 SWING je vynikající řešení pro toho, kdo musí řešit sečení v různých travních podmínkách. ML 60 SWING je volba profesionálů, kteří pracují jednou na krásném trávníku a následně na jednoročním porostu. Na tento stroj existují stejné aplikace sekacích jednotek jaké najdete na jednoúčelových strojích a ještě další možnosti. Jsou zde sečení pro pěkné trávníky, mulčovací sečení, ale najdete zde i možnost bubnové sekačky. Jednotlivé sekací jednotky jsou zaměnitelné velice jednoduchým způsobem.

 

Pojezd:

Stavebnicový systém ML 60 SWING má z praktického hlediska dvě pojezdová kola.  Sekačka je velice dobře vyvážena a tak se s ní snadno manipuluje a nic jí nebrání v práci.  Pojezdová kola jsou kovová s velice hrubým vzorem, aby dobře držela v terénu (v případě potřeby lze zaměnit za standardní nafukovací kola). Pojezdová kola lze vysouvat do stran. Tímto krokem je možno rozšířit podvozek a tím zajistit větší stabilitu stroje v terénu. Pro dobrou stabilitu jsou tato kola 13" veliká (cca 33 cm). Stroj je poháněn variátorem s proměnnou rychlostí 1 - 2,3 km/ hod, který zajišťuje pohodlnou rychlost pro sečení v těžkém terénu. Tento stroj je osazen parkovací brzdou.

SWING systém:

V čem jsou všechny svahové sekačky se systémem SWING od firmy ECOTECH ITALIA výjimečné je patentovaný systém natáčení základny motoru včetně řidítek. Jednoduše pomocí zatažení jednoho ovládacího prvku umístěného na řidítkách uvolníte pojistku a naklopením řidítek natočíte do požadované polohy. Poté uvolníte pojistku a řidítka spolu s motorem zůstanou v zajištěné poloze. Ovládání je tak snadné, že jej v pohodě zvládnete přímo v terénu a doslova během 1 - 2 vteřin během otáčení stroje na druhou stranu. Natočení je možné na obě strany v několika krocích 0 - 15 - 30 - 45 stupňů.

 

 

Motory:

Svahové sekačky tohoto Italského výrobce jsou standardně osazeny motory Briggs&Stratton. Tento Americký výrobce motorů je největším světovým producentem motorů pro zahradní stroje. Jeho kvalitní výrobky najdeme v mnoha nejrůznějších aplikacích od jednoduchých výrobků až po profesionální stroje.

Kvalita a Certifikace:

Všechny výrobky firmy ECOTECH ITALIA jsou vyráběny přímo v montážním závodě tohoto specializovaného výrobce v samém srdci Itálie. Vývoji a následné výrobě je věnována veliká pozornost s vysokým důrazem na kvalitu výrobků. Všechny výrobky jsou certifikovány samotným výrobcem a splňují veškeré požadavky dle nařízení e 89/392/CEE European directive 200/14/EC

 

Parametry

Motor:Honda GCV 190
Pojezd:Mechanický
Rychlosti:Plynulý variátor
Kola:13" kovová
Obsah motoru:190 ccm
Rozchod:520-780 mm
Rychlost pojezdu:1,1 - 2,3 km/hod
Výkon motoru:6 HP
Objednací číslo: AM-ACZ046
Výrobce: Mulčovače EcoTech EcoTech | Vše od EcoTech
Kategorie: Mulčovače EcoTech
Dostupnost: Není skladem v ČR

Poradna

Počet příspěvků: 1, poslední přidán 05.06.2020 07:30

Jiří Čumrik, 05.06.2020 07:30

Zdravím,jaká je možnost dodávky Děkuji za info Jiří

Vložit příspěvek

Kamenná prodejna v Praze

Žalanského 52/22, Praha 6 +420 604 169 665

Máme otevřeno
Po-Pá: 10:00-18hod
So-Ne: zavřeno

Ukázat na mapě

U nás můžete platit:
Zboží vám dopravíme: