Poraďte se s profesionály: Po-Pá: 10:00 - 18:00 hod 604 169 665

I 18 RTD krbová vložka Jotul-HARMONY

Kód NAMIR: 14895

Zboží již není dostupné

Omlouváme se, ale toto zboží již není dostupné v našem sortimentu. Prosíme zvolte jinou alternativu. Děkujeme.

Alternativní produkty

Popis produktu

I 18 RTD krbová vložka Jotul-HARMONY

Velký otevřený krb

Krbová vložka Jøtul I 18 Harmony nabízí pohodlí a účinnost výkonných krbových kamen, pokud však máte zároveň v oblibě tradiční otevřené krby, můžete dvoukřídlá dvířka modelu Harmony jednoduše složit do stran. Velké prosklení dvířek umožňuje exkluzivní výhled na oheň.

Norská firma Jøtul vyrábí litinová kamna již od r. 1853 a je jediným výrobcem kamen a krbových vložek v Norsku. Koncepce výrobků Jśtul vychází z drsného severského klimatu, které se vyznačuje dlouhým zimním obdobím, s mrazy až -40°C.Kamna a krbové vložky Jøtul jsou vyrobeny z vysoce kvalitní litiny. Výrobce používá nejmodernější licí linku, což se projevuje v dokonalém provedení všech dílů.Nejmodernější technologie spalování dřeva, vyvinutá firmou Jøtul, zaru-čuje maximální účinnost při minimální spotřebě dřeva. Při redukovaném přísunu vzduchu je doba spalování v kamnech plně naložených kvalitním dřevem více než šest hodin. Proto je heslem kamen a krbů Jøtul: Večer zatop, ráno přilož!

Vysoká účinnost a výkon Účinnost spalování dřeva se v kamnech a krbových vložkách Jøtul pohybuje přes 80 %. Konstrukční řešení zabraňuje nekontrolovanému přísunu vzduchu, umožňuje pomalejší spalování dřeva a tím i efektivnější uvolňování tepelné energie.

Používání kamen a krbových vložek Jøtul přináší značné úspory s ohledem na nízkou cenu paliva (dřevo, dřevěné brikety), ať již jsou instalovány jako jediný zdroj tepla nebo pouze na přitápění.

Převážná většina výrobků Jøtul je vyráběna v CB verzi, tj. s čistým, dvoustupňovým spalováním. U tohoto provedení dochází k minimální emisi zplodin díky dvojitému spalování kouřových plynů, což se zároveň projevuje v úspoře paliva až o 40 %.

Pro Jśtul je charakteristický osobitý, nadčasový design, který zahrnuje tradiční i moderní estetické řešení. Povrchovou úpravu tvoří nejen klasická černá litina, ale i polomatný barevný smalt. Skleněná dvířka umožňují nádherný pohled na hořící oheň a většina modelů navíc funguje jako otevřený krb.Díky dokonalému řemeslnému zpracování slouží kamna a krbové vložky Jøtul spolehlivě po několik generací. Jako jediný výrobce poskytuje Jøtul záruku 10 let na litinový plášť a 2 roky na sklo.


Parametry

Barva: modročerný smalt
Délka polena: 50 cm
Emise CO: 0,09 %
Hmotnost: 186 kg
Horní výdech: min. 1000 cm2
Materiál: litina
Min. tah : 14 Pa
Norma: EN 13 229
Palivo: dřevo
Připojení kouřovodu: Horní a zadní
Průměr kouřovodu: 200 mm
Rozměry: 1174x746x600 mm
Spodní přisávání: min. 750 cm2
Účinnost: 81%
Výkon : 10,0 kW
Vytápěcí schopnost: 360 m3
Záruka : 2 roky
Objednací číslo: 341103
Výrobce: Krbové vložky na dřevo a pelety Jotul | Vše od Jotul
Kategorie: Krbové vložky
Dostupnost: Skladem v externím skladu

Poradna

Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. Buďte první.

Vložit příspěvek

Kamenná prodejna v Praze

Žalanského 52/22, Praha 6 +420 604 169 665

Máme otevřeno
Po-Pá: 10:00-18hod
So-Ne: zavřeno

Ukázat na mapě

U nás můžete platit:
Zboží vám dopravíme: