Poraďte se s profesionály: Po-Pá: 10:00 - 18:00 hod 604 169 665

EGI 30 2,8 kW elektrocentrála benzínová HERON

Kód NAMIR: 14764

Zboží již není dostupné

Omlouváme se, ale toto zboží již není dostupné v našem sortimentu. Prosíme zvolte jinou alternativu. Děkujeme.

Alternativní produkty

Popis produktu

Elektrocentrála benzínová Heron EGI 30 2,8 kW

Elektrocentrála EGI 30 je určena k používání ve stavebnictví a při montážních pracích, ale také jako záložní zdroj elektrické energie pro mobilní servisní střediska a rekreační účely. EGI 30 je díky své konstrukci a vyššímu výkonu vhodná k napájení silnějších strojů ve stavebnictví. Je vybavena madly a kolečky pro snadnou manipulaci.

 

 


Obecné informace pro elektrocentrály Heron

AVR elektrocentrály (Automatic Voltage Regulation)

AVR - Automatické elektronické vyrovnávání napětíSystém automatického elektronického vyrovnávání napětí elektrocentrály, které svou kvalitou výstupního napětí (vyhlazení do ±5%) umožňuje napájet jak běžné spotřebiče, tak jemnou elektroniku (UPS, PC, elektronářadí s regulací apod.). Nicméně při napájení jemné elektroniky, je potřeba používat prodlužovací kabel s přepěťovou ochranou. Napájené zařízení je tak ochráněno před krátkými (špičkovými) pulzy vyššího napětí než jmenovitého. Toto krátké přepětí může být způsobeno nejen elektrocentrálou samotnou, ale i jiným současně připojeným spotřebičem.

Automatický systém kontroly hladiny oleje elektrocentrály

Automatický systém kontroly hladiny oleje eletrocetrályTento systém v případě nízkého stavu oleje v klikové skříni automaticky vypne motor. Elektrocentrála je tak chráněna před poškozením, které by nastalo v případě úniku oleje z motorové skříně. POZOR tento systém nenahrazuje pravidelnou kontrolu hladiny oleje.

 

Kvalitní Motor Heron pro elektrocentrály i čerpadla

Motor Heron eletrocetrályV elektrocentrálách a čerpadlech Heron jsou osazeny výkonné a spolehlivé motory moderní konstrukce. Z funkčního principu se jedná o vzduchem chlazený čtyřtaktní motor s rozvodem OHV. Odlehčená skříň motoru pozitivně ovlivňuje celkovou hmotnost stroje.

 

Velká nádrž benzínové elektrocentrály Heron

Velká nádrž eletrocetrályVe standardním vybavení všech benzínových agregátů (elektrocentrál) Heron umožní provoz v rozmezí 8 až 15 hodin bez nutnosti doplňování paliva (závisí na zatížení). Nádrž  je umístěna v horní části elektrocentrály, takže lze snadno doplňovat palivo.

 

Masivní trubkový rám a kolečka čerpadla a centrály

Masivní trubkový rám eletrocetrályMasivní trubkový hrání elektrocentrályčerpadla před poškozením a ulehčuje přepravu zařízení. Pro vybrané typy elektrocentrál lze dokoupit podvozek -kolečka pro snadné přemisťování celého zařízení. Možnost dokoupení podvozkukoleček  lze zkontrolovat v dostupném příslušenství, které se zobrazuje u elektrocentrály či čerpadla.

 

Výstup 12 V DC eletrocetrály

Výstup 12 V DC eletrocetrályVšechny elektrocentrály jsou vybaveny stejnosměrným výstupem 12 V. Tento výstup lze použít pro nabíjení akumulátorů, nebo pro napájení libovolného 12V spotřebiče.

 

 

Voltmetr elektrocentrály Heron

Voltmetr eletrocetrályZobrazuje aktuální stav napětí na výstupu z generátoru. U třífázových elektrocentrál zobrazuje napětí ve 400V větvi. Slouží pro kontrolní zobrazení výstupního napětí.

 

 

Palivoznak - měrka nádrže 

Palivoznak eletrocetrályUmožňuje sledovat stav paliva v nádrži bez nutnosti jejího otevření (neplatí pro plynové elektrocentrály).

Nadstandardní vybavení, některých typů elektrocentrál:

 

Digitální měřič motohodin eletrocenrál

Digitální měřič motohodin elektrocentrályJsou jím vybaveny všechny generátory s jmenovitým výkonem nad 2kW. Umožňuje především jednoduše sledovat servisní intervaly.

 

AGM baterie elektrocentrály

AGM baterie

Všechny elektrocentrály s elektrickým startováním jsou vybaveny AGM akumulátorem baterí.

 

 

Elektrické startování elektrocentrály

Elektrické startování elektrocentrályVýkonnější typy elektrocentrál Heron jsou vybaveny elektrickým startovacím systémem, který zvyšuje komfort obsluhy.Startování elektrocentrály lze poté klíčkem nebo tlačítkem.

 

 

Svařování rámu elektrocentrály

Svařování elektrocentrálySvařovací agregáty jsou zařízení, která vyžadují velmi kvalitní a výkonný napájecí zdroj. Proto je jasně zdůrazněno, ke kterým typům lze svařovací agregáty připojit. Elektrocentrála musí mít alespoň 2x větší jmenovitý výkon, než je příkon svářečky. Viz přehled použití elektrocentrál.

Vybavení digitálních elektrocentrál HERON:

Inteligentní plyn - otáčky motoru elektrocentrály

Inteligentní plynInteligentní regulace chodu motoru zajišťuje optimální otáčky motoru Heron  v závislosti na jeho zatížení elektrickými spotřebiči. Snižuje tím spotřebu paliva až o 40%.

 

 

Elektronická kontrola generátoru

Elektronická kontrola elektrocentrálySleduje a řídí procesy v elektrické i motorové části přístroje. V případě mezních hodnot jednotka generující proud automaticky vypne, tak aby nedošlo k poškození stroje. Poté, co se hodnoty dostanou do normálního stavu, ji opět spustí.

 

 

Jemná elektronika 

Jemná elektronikaUmožňují připojení jemné elektroniky citlivé na kolísání napětí a frekvence. Lze připojit i lékařské přístroje. Díky zabudovanému invertorovému systému má výstupní napětí čistě sinusový průběh. Invertorový systém je polovodičová výkonová elektronika, která generuje výstupní sinusový signál. Je tím eliminováno jakékoliv zvlnění a výkyvy napětí, které by mohl produkovat samotný generátor.

 

Digitální elektrocentrály Heron

Digitální elektrocentrály HeronDigitální elektrocentrály Heron představují technologický skvost mezi elektrocentrálami. Inovativním řešením motoru s multipólovým alternátorem a použitím invertorové technologie bylo dosaženo dokonalé výstupní sinusové křivky a kvality výstupního napětí za současného snížení hmotnosti a rozměrů centrály o více než 50% oproti konvenčím zařízením. Tyto generátory se vyznačují mimořádně tichým chodem, malými rozměry a nízkou hmotností.

Jaký benzín pro elektrocentrály?

Použitý čtyřtaktní motor se vyznačuje velmi nízkou spotřebou benzínu (Natural 95). Je to dáno inteligentním řízením otáček v závislosti na spotřebě připojených spotřebičů. Tím jsou tyto elektrocentrály až o 40 % ekonomičtější, než běžné generátory. Generátory(elektrocentrály) této řady jsou standardně vybavené systémy automatické ochrany před přetížením, přehřátím a nebezpečným poklesem hladiny oleje.

Samotný multipólový generátor (elektrocentrála) generuje třífázové napětí, které je následně upraveno v elektronice zabudovaného invertoru. Na výstupu invertoru, a tedy i elektrocentrály, je čistě sinusové jednofázové napětí 230 V / 50 Hz. Tím je zabezpečen spolehlivý chod i těch nejcitlivějších spotřebičů.

Unikátní systém labyrintového nuceného chlazení zabezpečuje optimální chlazení všech součástí elektrocentrály a zajišťuje tak ideální podmínky pro její práci.

 


 

Srovnání výkonů elektrocentrál Heron:

Srovnání elektrocentrál heron

Po kliknutí se otevře nové okno.


Parametry

AC jmenovitý proud:10,8A/230V
DC jmenovitý proud:8,3A/12V
Hmotnost:45kg kg
Jmenovitý výkon generátoru:2,5kW
Max. výkon motoru:4,8kW (6,5HP)/4000min-1
Maximální výkon:2,8kW
Objem nádrže:3,6l
Obsah válce:208ccm
Počet fází:1f
Spotřeba:min. 0,5l/kWh
Startování:ruční
Typ generátoru:synchronní
Účiník cosф:1
Objednací číslo: MB-8896131
Výrobce: Benzínové rámové elektrocentrály Heron | Vše od Heron
Kategorie: Benzínové rámové elektrocentrály
Dostupnost: Není skladem v ČR

Poradna

Počet příspěvků: 2, poslední přidán 17.10.2013 12:31

namir, 17.10.2013 12:31
Dobrý den, je možné, že máte zastaralý katalog. Jedná se o novinku od Heronu.
Ivan, 17.10.2013 12:30
Dobrý den, tuto elektrocentrálu nemám v katalogu od Herona, jak je to možné?

Vložit příspěvek

Kamenná prodejna v Praze

Žalanského 52/22, Praha 6 +420 604 169 665

Máme otevřeno
Po-Pá: 10:00-18hod
So-Ne: zavřeno

Ukázat na mapě

U nás můžete platit:
Zboží vám dopravíme: