Poraďte se s profesionály - Po-Pá: 10-18:30hod 734 500 418 Servis a náhradní díly 737 039 898

Brikety Bradley 48 ks

Brikety Bradley 48 ks vyrobeny z přírodního tvrdého dřeva, bez přísad. Třísky jsou lisovány v přesním množství, pod stálým tlakem a hustotou. Celý popis

Kód NAMIR: 10047

Skladem v externím skladu
Cena dnes
576 Kč vč. 21% DPH
501 Kč bez DPH

Popis produktu

Brikety Bradley 48 ks

Tajemství skvělých kuchařských delikates z udíren Bradley spočívá v dřevěných briketách Bradley.

Brikety Bradley jsou vyrobeny z přírodního tvrdého dřeva, bez přísad. Třísky jsou lisovány v přesním množství, pod stálým tlakem a hustotou.

Testy Technologického institutu Britské kolumbie prokázaly, že brikety Bradley Bisquettes produkují kouř čtyřikrát čistší než při klasickém hořní dřeva.

Bradley udírna si automaticky podává ze zásobníku brikety, které se rozehřejí a produkují chladný kouř. Po prohoření padají zbytky briket do misky s vodou. Topné těleso v udírně poté ohřívá kouř podle nastavení dané teploty. Bradley udírna spálí jednu briketu za 20 minut a produkuje kouřové aroma. Kouřové aroma je produkováno v počátečních minutách hoření. Chuť kouře je dána různými druhy dřeva při uzení. Odlišné chutě kouře předurčuje tvrdost dřeva.

Druhy dřevěných briket

  • jabloň
    - má sladší a jemnější aroma
    - běžně se používá na kuřecí maso a sladkovodní ryby
    - oblíbené dřevo pro vepřové a drůbeží maso
  • olše
    - dodává bohatou a výraznou chuť pokrmu
    - tradičně se používá na uzení lososa
    - používá se na uzení mořských plodů, šunky a slaniny
  • třeše - Cherry
    - má sladší a jemnější aroma
    - sladké přírodní aroma je skvělé s drůbeží a pro lehčí ochucená jídla
    - běžně se používá na kuřecí maso a sladkovodní ryby
    - drůbež, zelenina, sýry
  • javor - Maple
    - dodává bohatou a výraznou chuť pokrmu
    - doporučený pro uzení lososa, ryb či steaků z tuňáka
    - používá se na uzení mořských plodů, šunky, slaniny, drůbeže, zeleniny, sýru
  • dub - OAK
    - běžně používán pro uzení drůbežího, hovězího, zvěřiny a vepřového masa
    - doporučeno pro uzení vepřové plece či hovězích žeber
  • vlašský ořech
    - běžně používán pro uzení drůbežího, hovězího, zvěřiny a vepřového masa
    - doporučeno pro uzení vepřové plece či hovězích žeber
  • Pecan
    - běžně používán pro uzení drůbežího, hovězího, zvěřiny a vepřového masa
    - doporučeno pro uzení vepřové plece či hovězích žeber
  • Special Blend
    - speciálně vytvořená směs pro výraznou chuť - tajemství dřeva
    - vepřové, hovězí, zvěřina, drůbež
  • Mesquite - keř rodu Prosopis
    - díky svým vlastnostem vyhledáván pro uzení masa
    - má nejsilnější aroma dřeva
    - doporučuje se na hovězí žebra, dále dobré pro hovězí maso, zvěřinu, drůbeží maso
  • Hickory
    - mnoho let nejlepší dřevo pro vepřové maso
    - běžně se použíá pro všechny druhy mas
    - vepřové, hovězí, zvěřina, drůbeží maso
  • Variety - 60
    - Bradley pelety Variety jsou namíchané různé druhy briket

Poradna

Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. Buďte první.

Vložit příspěvek

Kamenná prodejna v Praze

Žalanského 52/22, Praha 6 +420 604 169 665

Máme otevřeno
Po-Pá: 10-18.30hod
So-Ne: zavřeno

Ukázat na mapě

U nás můžete platit:
Zboží vám dopravíme: