Poraďte se s profesionály: Po-Pá: 10:00 - 18:00 hod 604 169 665

6-letá záruka NAMIR

Kód NAMIR: 33299

Zboží již není dostupné

Omlouváme se, ale toto zboží již není dostupné v našem sortimentu. Prosíme zvolte jinou alternativu. Děkujeme.

Alternativní produkty

Popis produktu

6-LETÁ ZÁRUKA SE VZTAHUJE POUZE K TĚM PRODUKTŮM, KTERÉ JI MAJÍ PŘILOŽENOU V SOUVISEJÍCÍM ZBOŽÍ NEBO K TĚM PRODUKTŮM, KDE JI DÁVÁME ZDARMA. SAMOSTATNĚ JE NEPRODEJNÁ.

6-letá záruka na výrobky je podmíněna každoročními garančními prohlídkami.

 

Rozsah záruky:

Ze záruky jsou vyjmuty veškeré díly a součásti, podléhající při užívání přirozenému opotřebení nebo u nichž v důsledku obvyklého užívání dochází ke změně nebo zániku požadovaných vlastností. Tím se rozumí veškeré pohybující se části stroje, jako např. nože, soukolí převodovek, klínové řemeny, kladky, ložiska, pojezdová kola, startovací mechanismy, spouštěcí spojky sečení, ovládací lanka, rotory, strunové hlavy, jejich součásti, řetězy motorových pil, elektromotory, uhlíky elektromotorů, akumulátory, palivové, či vzduchové filtry, brzdová obložení. Záruka se nevztahuje na opotřebení způsobené obvyklým užíváním zboží a dále na vady způsobené jeho nesprávným a neodborným užíváním a zacházením. Za nesprávné užívání a zacházení (zejm. montáž, uvedení do provozu, vlastní použití, uskladnění, přeprava, údržba) se považuje případ, kdy nebyl brán zřetel na návod k obsluze, obecně závazné předpisy pro práci se zbožím a obecně známá a uznávaná pravidla pro zacházení s obdobnými předměty při respektování zásad běžné péče a obvyklé opatrnosti a dále použití paliva, oleje a dalších obdobných substancí, které výrobce či prodávající nedoporučili.

Záruka se nevztahuje na zboží, u kterého došlo k pokusu o neodbornou opravu nad rámec doporučované údržby nebo provedení takové opravy, případy kdy došlo k použití neoriginálního náhradního dílu, nebo byla provedena změna na výrobku, vady vzniklé v důsledku vyšší moci, havárie a zavinění třetí osoby. Jednotlivá práva, která může kupující uplatnit v případě, kdy se jedná o záruční vadu, jsou upravena v úst. § 2169 a násl. zák.c. 89/2012.

 

Způsob uplatnění práv ze záruky:

Při zjištění závady je kupující povinen ihned zboží uvést do mimo provoz a vhodným způsobem zabezpečit proti dalšímu poškození. Bez odkladu kontaktovat prodejce, u kterého stroj zakoupil, a domluvit se s ním na dalším postupu vyřízení reklamace. Při uplatňování práv ze záruky kupující předloží prodejní doklad, který obsahuje záruční list.

 

Tato rozšířená záruka je platná v případě nákupu stroje společně s olejem na zprovoznění + na první výměnu oleje po 5 - 10 motohodinách.

Velké stroje (traktory, ridery, atd... ) = 4 litry oleje.
Malé stroje (zahrad. sekačky, provzdušňovače , atd...) = 2 litry oleje.

 

Poradna

Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. Buďte první.

Vložit příspěvek

Kamenná prodejna v Praze

Žalanského 52/22, Praha 6 +420 604 169 665

Máme otevřeno
Po-Pá: 10:00-18hod
So-Ne: zavřeno

Ukázat na mapě

U nás můžete platit:
Zboží vám dopravíme: