Poraďte se s profesionály: Po-Pá: 10:00 - 18:00 hod 604 169 665

OBL 1802 aku foukač RYOBI

Kód NAMIR: 1867

Zboží již není dostupné

Omlouváme se, ale toto zboží již není dostupné v našem sortimentu. Prosíme zvolte jinou alternativu. Děkujeme.

Alternativní produkty

Popis produktu

OBL 1802 aku foukač Ryobi

Akumulátorový foukač OBL 1802 od společnosti Ryobi má držadlo se speciální patentovanou povrchovou úpravou GripZoneTM pro lepší a pevnější držení. Ergonomický spínač je vytvořen v závislosti na uživatelsky příjemnému užívání. Díky lehké konstrukci váží foukač OBL 1802 pouchých 1,6 kg. Tělo trysky je odnímatelné.

 

Baterie a nabíječka nejsou součástí balení!

 

Součástí balení:

  • tryska 1x

 

Technické parametry foukače OBL 1802 Ryobi:

  • Rychlost proudu vzduchu (km/h):       193
  • Hmotnost (kg):   1,6

 

Systém One Plus:

Pružnost systému One Plus pro Vás znamená, že si můžete sestavit svůj vlastní systém akumulátorového nářadí, a to zcela dle Vašich přání, jak a kdy budete chtít. Kupte si jednou akumulátor a nabíječku, vyberte si nářadí, které potřebujete, a s tímto jedním akumulátorem můžete provozovat všechny typy nářadí. To znamená, že ušetříte peníze, protože s každým novým nářadím nebudete muset znovu současně kupovat i akumulátor a nabíječku. Možností volby mezi novým lithiovým akumulátorem s velkou výkonovou kapacitou a akumulátorem NiCd Vám systém One Plus nyní poskytuje ještě více flexibility při výběru přesně toho zdroje energie, jenž potřebujete, abyste mohli optimálně provést svou práci.

1. krok: Opatřete si lithiový nebo NiCd akumulátor a nabíječku

2. krok: Kupte si stroje, které potřebujete.

3. krok: Používejte všechny stroje systému One Plus jednou baterií.

4. krok: Šetřete peníze, protože u Vašeho dalšího akumulátorového stroje už nebete muset současně kupovat ani akumulátor ani nabíječku

Jako jeden z největších světových producentů zahradní techniky a elektrického nářadí na světě se společnost RYOBI snaží přinášet na trh výrobky inovativní, technicky vyspělé, spolehlivé a krásné. Neustále rozvíjí své znalosti toho, co uživatelé opravdu chtějí a očekávají od svého stroje. Tato strategie, podpořená i silnou orientací na výborný poměr ceny a užitné hodnoty, udělala z RYOBI nejlépe prodávanou značku na náročném trhu USA a nejsilnější značku koncernu TTI, pod který patří. Samotný nadnárodní gigant TTI (Techtronic Industrie Company Limited) zaměstnává po celém světě více než 16 000 lidí a vlastní výrobní pobočky a vývojová centra v Americe, Evropě i Asii. Mezi jeho další značky patří vedle RYOBI i AEG, Milwaukee, Hower, Vax, Homelite a další. Prestižní časopis Forbes Magazine zařadil TTI mezi 200 celosvětově nejlepších firem.

Parametry

Hmotnost /kg/: 1,6 kg
Pracovní doba /min/: až 10
Rychlost proudu vzduchu (km/h): 193 km/h
Objednací číslo: 5133000731
Výrobce: AKU fukary na listí RYOBI | Vše od RYOBI
Kategorie: AKU fukary na listí (do zahrady)
Dostupnost: Skladem v externím skladu

Poradna

Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. Buďte první.

Vložit příspěvek

Kamenná prodejna v Praze

Žalanského 52/22, Praha 6 +420 604 169 665

Máme otevřeno
Po-Pá: 10:00-18hod
So-Ne: zavřeno

Ukázat na mapě

U nás můžete platit:
Zboží vám dopravíme: