Poraďte se s profesionály: Po-Pá: 10:00 - 18:00 hod 604 169 665

BCS 618 nabíjecí port RYOBI

Kód NAMIR: 9233

Zboží již není dostupné

Omlouváme se, ale toto zboží již není dostupné v našem sortimentu. Prosíme zvolte jinou alternativu. Děkujeme.

Alternativní produkty

Popis produktu

Ryobi BCS 618 nabíjecí port pro 6 baterií

Díky elektronické regulaci stále hlídá a podle potřeby dobíjí až 6 18V baterií. Je jedno, zda NiCd nebo lithiové baterie. Díky ochraně je nelze přebít a tak je můžete ponechat v portu libovolně dlouhou dobu.

One Plus je nejflexibilnější systém akumulátorového nářadí na světě. V tomto systému je možné jeden akumulátor a jednu nabíječku použít současně u několika různých strojů pro zahradu a u desítek typů elektrického nářadí.
Pružnost systému One Plus pro Vás znamená, že si můžete sestavit svůj vlastní systém akumulátorového nářadí, a to zcela dle Vašich přání, jak a kdy budete chtít.
Kupte si jednou akumulátor a nabíječku, vyberte si nářadí, které potřebujete, a s tímto jedním akumulátorem můžete provozovat všechny typy nářadí. To znamená, že ušetříte peníze, protože s každým novým nářadím nebudete muset znovu současně kupovat i akumulátor a nabíječku.
Možností volby mezi novým lithiovým akumulátorem s velkou výkonovou kapacitou a akumulátorem NiCd Vám systém One Plus nyní poskytuje ještě více flexibility při výběru přesně toho zdroje energie, jenž potřebujete, abyste mohli optimálně provést svou práci.

  • 1. krok: Opatřete si lithiový nebo NiCd akumulátor a nabíječku
  • 2. krok: Kupte si stroje, které potřebujete.
  • 3. krok: Používejte všechny stroje systému One Plus jednou baterií.
  • 4. krok: Šetřete peníze, protože u Vašeho dalšího akumulátorového stroje už nebete muset současně kupovat ani akumulátor ani nabíječku

Jako jeden z největších světových producentů zahradní techniky a elektrického nářadí na světě se společnost RYOBI snaží přinášet na trh výrobky inovativní, technicky vyspělé, spolehlivé a krásné. Neustále rozvíjí své znalosti toho, co uživatelé opravdu chtějí a očekávají od svého stroje. Tato strategie, podpořená i silnou orientací na výborný poměr ceny a užitné hodnoty, udělala z RYOBI nejlépe prodávanou značku na náročném trhu USA a nejsilnější značku koncernu TTI, pod který patří.
Samotný nadnárodní gigant TTI (Techtronic Industrie Company Limited) zaměstnává po celém světě více než 16 000 lidí a vlastní výrobní pobočky a vývojová centra v Americe, Evropě i Asii. Mezi jeho další značky patří vedle RYOBI i AEG, Milwaukee, Hower, Vax, Homelite a další. Prestižní časopis Forbes Magazine zařadil TTI mezi 200 celosvětově nejlepších firem.

Parametry

!!! Typ baterie !!!: NiCd a lithiové
Napětí / Kapacita akumulátoru: 18 V
Objednací číslo: 5132000042
Objednací číslo: 5132000042
Výrobce: Nezařazeno RYOBI | Vše od RYOBI
Dostupnost: Skladem v externím skladu

Poradna

Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. Buďte první.

Vložit příspěvek

Kamenná prodejna v Praze

Žalanského 52/22, Praha 6 +420 604 169 665

Máme otevřeno
Po-Pá: 10:00-18hod
So-Ne: zavřeno

Ukázat na mapě

U nás můžete platit:
Zboží vám dopravíme: