Poraďte se s profesionály: Po-Pá: 10:00 - 18:00 hod 604 169 665

Instalace kamen s 15% DPH

Kód NAMIR: 33576

Zboží již není dostupné

Omlouváme se, ale toto zboží již není dostupné v našem sortimentu. Prosíme zvolte jinou alternativu. Děkujeme.

Alternativní produkty

Popis produktu

Instalace kamen s 15% DPH

Instalací se rozumí doprava našim vozidlem, usazení kamen a napojení kouřového systému do stávajícího komínu. Kouřovody si zákazník zakoupí od nás (rozumí se od firmy NAMIR), kouřovody se platí na místě po instalaci kamen. Nelze využít staré či jinde zakoupené kouřovody. Instalace nezahrnuje napojení externího přívodu vzduchu.

Při sjednání služby instalace kamen je možnost platby kamen pouze předem (není možné platit na dobírku). Platit je možné převodem na účet a hotově nebo kartou na prodejně.

Upozorňujeme, že v základní ceně nejsou zahrnuty rozvody (kouřovody) ty se platí na místě po zapojení kamen.

Velice důležité je aby v místě instalace kamen byl rovný podklad, zvláště u kachlových kamen u kterých je rovný podklad nutností, pokud rovný podklad v místě usazení není, účtuje se vyrovnání podkladu jako vícepráce 800,-Kč/h. Zhotovitel=dodavatel při montáži neodpovídá za škodu způsobenou na vnitřním vybavení prostor, ve kterých se montáž provádí. Objednavatel=zákazník je povinen učinit taková opatření, aby k tomuto poškození nedošlo.

Cesta po pozemku a domě zákazníka musí být uzpůsobena pro bezpečnou přepravu kamen na paletovém vozíku. Jestli je anebo není cesta bezpečná je na zvážení technika na místě. Pokud technik rozhodne, že cesta není řádně připravena, firma NAMIR si vyhrazuje právo účtovat za alternativní přepravu kamen 800,- Kč za každou započatou hodinu. Nebo si zákazník zajistí vlastní dopravu kamen na místo usazení po pozemku a po domě (na svou vlastní zodpovědnost - kamna si musí převzít před manipulací - tzn. podepsat dodací list). Pokud ani jeden z případů není možný, závoz a instalace kamen se může uskutečnit v náhradním termínu (další výjezd je účtován částkou 1000,- Kč). Za výnos do patra se účtuje poplatek 500,- Kč za každé patro. Veškeré tyto a další případné poplatky je nutno uhradit předem v hotovosti na místě technikům NAMIR. Tato služba se vztahuje pouze na kamna a příslušenství zakoupená na našem e-shopu.

V případě že dodávka bude realizována jako příslušenství dokončené stavby rodinného domu či bytu 
a bude-li dodána včetně montáže a tato realizace bude splňovat podmínky zákona o DPH, budeme
vám na takovou realizaci účtovat sníženou sazbu DPH 15% - kalkulaci tohoto typu dodání vám rádi
vypracujeme.

Zákazníci budou předem informováni o naplánovaném termínu závozu. NAMIR.cz si vyhrazuje právo vyžádat si plány či fotodokumentaci k místu instalace pro přípravu předem. K fakturaci s 15% DPH je nutné dokládat výpis z katastru nemovitostí.

Instalace nezahrnuje revizi spalinových cest. Po instalaci je nutné provést na místě také revizi vzhledem k normě ČSN 73 4201 o napojení nového zařízení do komínu přímo od kominíka. Do provedení revize by se v kamnech nemělo topit. Tuto službu je možné rovněž sjednat s externím pracovníkem po domluvě předem. Cena revizní zprávy včetně doručení je na dohodě s externím kominíkem.

Instalace nezahrnuje bourací ani jiné stavební a zednické práce. Zednické a kominické práce je možné zakoupit zvlášť po individuální dohodě s naším pracovníkem viz ceník v obchodních podmínkách.

V případě objednávky s dopravou GEIS není instalace součástí. Řidič GEIS pouze kamna přiveze k prvním uzamykatelným dveřím a kamna již neinstaluje!

 

Případy a podmínky uplatnění snížené sazby DPH naleznete v příloze (dokument mezi fotografiemi).

 

 

Poradna

Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. Buďte první.

Vložit příspěvek

Kamenná prodejna v Praze

Žalanského 52/22, Praha 6 +420 604 169 665

Máme otevřeno
Po-Pá: 10:00-18hod
So-Ne: zavřeno

Ukázat na mapě

U nás můžete platit:
Zboží vám dopravíme: