Poraďte se s profesionály: Po-Pá: 10:00 - 18:00 hod 604 169 665

Parkmow Belrobotics automatická sekačka

Kód NAMIR: 9766

Zboží již není dostupné

Omlouváme se, ale toto zboží již není dostupné v našem sortimentu. Prosíme zvolte jinou alternativu. Děkujeme.

Alternativní produkty

Popis produktu

Parkmow Belrobotics automatická sekačka

Pohonnou jednotkou této sekačky Parkmow Belrobotics je baterie NiCd 24 V, 10 Ah. Průměrnou pracovní dobu má 0,83 m/s. Kolečka pohonu jsou velká 36 cm.

Maximální doporučená plocha trávníku pro sečení robotickou sekačkou Parkmow Belrobotics je 10 000 metrů čtverečních. Výška sečení lze nastavit od 22 do 65 milimetrů. Stroj Parkmow Belrobotics je voděodolný. K ovládání sekačky Parkmow Belrobotics slouží klávesnice s LCD displejem. Dokáže sekat na svazích do 30 %.

Koupí Parkmow Belrobotics podpoříte ochranu přírody, protože sekačka je přátelská k životnímu prostředí, vyhovující WEEE a RoHS směrnicím. Parkmow Belrobotics zelenou barvu.

Revoluce v péči o velké travnaté plochy

Vynikající stroje pro udržování velikých trávníků jako jsou parky, sportovní hřiště, fotbalové stadiony, firemní a hotelové areály, gofová odpaliště a další. Tyto sekačky udržují celou plochu označenou jednoduchým nízkonapěťovým obvodem. Vybaveny sonarem a bezpečnostním nárazníkem jednoduše zpomalí a vyhnou se překážkám. Vše kontrolovánéo počítačovou jednotkou, která zajišťuje bezpečnost.

Plně automatické

Jsou vybaveny dobjícejími bateriemi, kontrolovány vlastním počítačem a řízeny obvodovým drátem. Sekačky se automaticky vrátí do nabíjecí stanice pro dobití energie. Dobíjení trvá přibližně 1 hodinu. Poté se stroj automaticky vrátí ke své naprogramované činnosti. Pomocí intuitivního přístupu se jednoduše nastaví pracovní program stroje.

Inovativní technologie

Výborný výsledek sečení je zajištěn 3 plovoucími sečícimi hlavami, které jsou vybaveny vždy třemi noži. Systém je velice podobný bubnovým sekačkám, ale díky svému uchycení si lehce poradí i s ne úplně rovným terénem.

Perfektní harmonie s životním prostředím

Model je bateriový a tedy neobtěžuje své okolí, je tichý a bez emisí, pracuje ekologicky, seká malé kousky trávy a vrací je zpět do trávníku. Kvalita a vzhled trávníku se používáním automatických sekaček zlepšuje. Malé kousky trávy vrací do trávníku hodnotné živiny a snižují nutnost zavlažování.

Revoluční řešení sběru míčků na tréninková golfová odpaliště

Tento výrobek stoprocentně vyřeší problém se sběrem golfovým míčků na ploše určené k tréninku. Stroj neustále přejíždí po vytyčené ploše, sbírá míčky a následně je ukládá na určeném místě. Už není potřeba zásahu člověka BALLPICKER je poháněn bateriemi a tak šetří životní prostředí a pohybuje se za velice nízké hladiny hluku. Kapacita 250 míčků, může být kombinován s dopravníkem, myčkou a dávkováním.

Parametry

Hmotnost : 36 Kg
objednávací číslo: ACZPARKMOW
Plocha sečení: 10 000 m2
Rozměry : 96 x 94 x 46,5 cm (d x š x v)
Technika sečení: 3 hlavy s 9-ti noži
Výška strniště: 22-65 mm
Záběr: 65 cm
Objednací číslo: ACZPARKMOW
Výrobce: Robotické sekačky Belrobotics | Vše od Belrobotics
Dostupnost: Skladem v externím skladu

Poradna

Počet příspěvků: 1, poslední přidán 22.05.2014 14:39

Margita Šimoníková, 22.05.2014 13:05
Kolik má sekacích hlav sekačka?

Odpověď:

namir, 22.05.2014 14:39
Má tři hlavy se třemi noži.

Vložit příspěvek

Kamenná prodejna v Praze

Žalanského 52/22, Praha 6 +420 604 169 665

Máme otevřeno
Po-Pá: 10:00-18hod
So-Ne: zavřeno

Ukázat na mapě

U nás můžete platit:
Zboží vám dopravíme: